Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ…

Δεν ξέρω πόσες είναι οι πραγματικά σημαντικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου αλλά σίγουρα, αν και δεν είναι πάρα πολλές, είναι αρκετές για να θέλει κάποιος να τις μοιράζεται με όλους εκείνους που βοήθησαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να φτάσει σε αυτές, με εκείνους που εκτίμησαν την προσπάθεια στο πέρασμα του χρόνου και, τέλος, με τους λιγοστούς εκείνους που μοιράζεται καθημερινά συναισθήματα αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης.

Η Σχολή Οδηγών “Ζαφειριάδης” μετράει ήδη 40 περίπου χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας με επιτυχία στον κλάδο της εκπαίδευσης των οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Σήμερα, μετά από μια δύσκολη, επίπονη αλλά εποικοδομητική περίοδο, φτάσαμε στο σημείο που μπορούμε να είμαστε και πάλι περήφανοι. Όχι μόνο για αυτά που κατακτήσαμε μέχρι τώρα αλλά και όλα εκείνα που ξέρουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε όσους καθημερινά μας εμπιστεύονται.

Σήμερα, στο ίδιο σημείο αλλά με ανακαινισμένο χώρο υποδοχής, η Σχολή Οδηγών Ζαφειριάδη ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχτεί παλιούς και νέους φίλους, προσδοκώντας να σταθεί άξια της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς που ο κόσμος της Καβάλας (μάς) δείχνει τόσα χρόνια. Τον κόσμο ολόκληρο δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αξίζει να είμαστε εδώ, για εκείνους που μας πίστεψαν, εκείνους που μας στήριξαν κι εκείνους που μας χαίρονται, όσο κοντά ή μακριά κι αν βρίσκονται από εμάς. Για εκείνους που μπορεί να μην βρίσκονται σήμερα εδώ, μας δίδαξαν όμως τα πάντα και μας άφησαν μια απέραντη κληρονομιά, κοιτάζοντάς μας τώρα το ίδιο περήφανοι και χαμογελαστοί όπως έκαναν πάντοτε.

Ταξίδι το λένε και αρχίζει ξανά…